Заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю в НВК «Довіра» Святошинського району

DSC_7710Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний привернути увагу суспільства до питань запобігання будь-яким дискримінаціям щодо людей з особливими потребами, у тому числі з інвалідністю; розбудови інклюзивного середовища; наданню можливості участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Заклади освіти Святошинського району у своїй освітній діяльності виконують положення Конвенції про права людей з інвалідністю, захищаючи гідність людей з особливими потребами.

DSC_7712НВК «Довіра» – заклад освіти з інклюзивною формою навчання, тож інтереси дітей з різними можливостями і потребами є першочерговими. Взаємодопомога учнів під час освітнього процесу, спільні ігри, супровід учнів з особливими освітніми потребами – щоденні приклади виявлення турботи та визнання цінності кожного.

DSC_7717Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідінстю колектив НВК «Довіра» та святошинська педагогічна громада бажає всім здоров’я, успіхів, творчого натхнення! Захищаючи права людей з особливими потребами та інвалідністю ми захищаємо гідність нашої держави!

Залишити відповідь