Творчі розмальовки для дітей до свята Великодня

Girl-Making-Easter-Eggs_iПроект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям дев’ять тематичних розвивальних розмальовок для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики тощо.

Виконання запропонованих завдань, присвячених Великодню, сприятиме розвитку творчих здібностей, формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх та креативних можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.

Тематичні розмальовки до Великодня. Цей комплект розмальовок присвячений святу Великодня й неодмінно подарує дитині приємні хвилини творчості та натхнення.

Розмальовка «Великодня арифметика». Це тематичне завдання має всі переваги розмальовки та дає можливість потренувати навички додавання й віднімання в невимушеній, творчій формі.

Розмальовка «Великодня симетрія». Це завдання-розмальовка допоможе дитині навчитись малювати симетричні зображення без жодних орієнтирів і підказок, покладаючись виключно на власні зір, увагу, просторове мислення та зорово-моторну координацію.

Великодня розмальовка за цифрами «Кролик». Це завдання пропонує дитині створити барвисту тематичну картинку до свята. Для цього їй треба розмалювати запропоновані зображення писанки та веселого кролика за допомогою цифр, кожна з яких указує на певний колір.

Арифметична розмальовка «Веселий кролик». Це більш складне тематичне завдання дає можливість потренувати навички додавання й віднімання. Розв’язуючи приклади, дитина отримуватиме результат, що буде вказувати їй на певний колір для розфарбовування.

Розмальовка за цифрами «Курчатко». Це завдання присвячене Великодню й пропонує дитині створити зображення писанок, квітів і милого курчати за допомогою цифр, кожна з яких указує на певний колір.

«Великодній розпис»: тренуємо моторику. Це завдання допоможе дитині у трохи незвичній формі потренувати дрібну моторику, зорово-моторну координацію, увагу та творче мислення, а також слугуватиме підґрунтям для подальшого набуття навичок письма.

«Писанка»: учимось підбирати кольори. Ця тематична великодня розмальовка дозволить дитині виразити себе й потренувати творче мислення. У завданні пропонуються зображення п’яти писанок з різним орнаментом, який треба розмалювати, підібравши потрібні кольори на власний розсуд.

Великодня абетка: пишемо літери (англійська мова). Це завдання допоможе дитині повторити літери англійської абетки, тренуючи при цьому увагу, пам’ять і дрібну моторику. Воно має форму стежки, викладеної з великодніх крашанок, кожна з яких послідовно відповідає літері алфавіту.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Освіта.ua

Залишити відповідь