Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами

Передбачається унормувати питання щодо типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку для дітей з особливими освітніми потребами, які можна придбати за рахунок зазначеної субвенції. Крім того, буде збільшено відсоток обсягу цієї субвенції, що спрямовується на придбання таких засобів (з 20 до 35 відсотків загального обсягу видатків на кожну дитину певного закладу загальної середньої освіти, яка потребує державної підтримки). Також передбачено розроблення форми типового договору на проведення (надання) корекційно-розвиткових занять (послуг), що укладається між фахівцем та закладом загальної середньої освіти або відповідним органом управління освітою.

Дозволено у 2017 році кошти субвенції, що невикористані протягом січня – серпня поточного року, спрямовувати на придбання спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку.

Текст документа:“Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами ” № 863 — редакція від  15.11.2017

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 15 листопада 2017 р. № 863

Київ

Про внесення змін до Порядку та умов надання
субвенції з державного бюджету місцевим
бюджетам на надання державної підтримки
особам з особливими освітніми потребами

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 88 (Офіційний вісник України, 2017 р., № 19, ст. 531), зміни, що додаються.

2. Дозволити у 2017 році кошти субвенції, що невикористані протягом січня — серпня поточного року, спрямовувати на придбання спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку. При цьому обмеження обсягу коштів на придбання зазначених засобів, встановлене пунктом 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, не застосовується.

 

 

Прем’єр-міністр України

 

 

В. ГРОЙСМАН

 

 

Інд. 73

Зміни, що додаються:

 

 

Урядовий портал

Залишити відповідь