Освіта дітей з особливими освітніми потребами у місті Києві: основні досягнення та виклики

21 травня 2015 року на базі Київського міського будинку учителя відбудеться науково-практична конференція «Освіта дітей з особливими освітніми потребами у місті Києві: основні досягнення та виклики». Захід проводиться науково-методичним центром інклюзивної освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Метою конференції є представити основні результати роботи з питань інклюзивної освіти, що проводилась у місті Києві протягом 2014/2015 н.р., а також окреслити існуючі виклики та шляхи їх подолання.

Результати конференції будуть використані при внесенні змін до нового проекту Закону України «Про освіту», плану роботи Департаменту на 2015 рік та інших нормативно-правових документів. З метою попереднього аналізу інформації НМЦ інклюзивної освіти просить учасників конференції заповнити в електронному режимі анкету з оцінки потреб.

До участі у конференції запрошуються методисти РНМК, керівники та заступники керівників інклюзивних і спеціальних навчальних закладів, педагоги, асистенти вчителів дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів з інклюзивними та спеціальними групами/класами навчання, представники міської та районних у м. Києві ПМПК, представники громадських організацій.

Час проведення конференції – 13.00 – 15.30.

Реєстрація учасників конференції – 12.30 – 12.50.

Залишити відповідь